(Poistunut julkaisusta)

Kotihoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme lapsirakasta kotihoitajaa Takahuhdin alueelle.

Kotihoitajana työnkuvasi koostuu asiakasperheemme lasten perushoidosta, sekä kevyistä kotitöistä kuten ruuan valmistuksesta ja ylläpitosiivouksesta. Perheeseen kuuluu kaksi poikaa, joista nuorempi on 2-vuotias pikkuherra ja vanhempi 8-vuotias koululainen.

Työsuhde on osa-aikainen. Työvuorosi kestävät n. 3-4 tuntia/hoitokerta ja sijoittuvat iltapäiväaikaan, satunnaisesti myös ilta-aikaan. Päivittäinen työaika on sopimuksen mukaan noin klo 14-17. Työpäiviä on viikossa 4-5, kuukausitasolla työtunteja kertyy noin 40-60h.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta lastenhoidosta. Eduksi katsomme sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinnon, tai vankan, esimerkiksi omien lasten hoitamisesta kertyneen lastenhoitokokemuksen. Työskennellessäsi yksin lapsiperheessä edellytämme lisäksi, että olet täysi-ikäinen, sinulla on puhdas rikostausta ja pystyt luovuttamaan meille kaksi referenssiä aiemmista työsuhteista. Oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Työsuhde alkaa elokuun 2018 alussa tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Mikäli olet sosiaalinen sekä tunnillinen persoona ja nautit lasten parissa puuhailusta, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta.

 

Lisätietoa tehtävästä antavat:

Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405

Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121