(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon päällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki

Lehdokkitie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 11.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan kotona asumisen tuki etsii joukkoonsa rohkeata ja rentoa kotihoidon päällikköä!

Meidän porukassa et kyllästy ja pääset tekemään. Kotihoidon päällikkönä johdat kahdeksaa kotihoidon aluetta sekä akuutti-arviointi- ja kotikuntoutusyksikköä. Päällikkönä tuet lähiesimiehiä onnistumaan heidän tehtävässään ja parannatte asiakastyötä entistä asiakaslähtöisemmäksi prosesseja ja toimintamalleja hiomalla. Ensi vuonna kotihoito saa kymmenen uutta vakanssia.

Edellytämme sinulta vahvaa muutosjohtamisen osaamista ja laajaa ymmärrystä  palvelujärjestelmästä ja palveluketjuista. Et pelkää työtä, sillä sitä on. Koulutustaustasi auttaa sinua ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä. Tartut epäkohtiin rohkeasti ja rakentavasti. Tuot oman erityisosaamisesi johtoryhmäämme kaikkien eduksi. Meillä jaetaan tietoa ja viedään asioita yhdessä eteenpäin.

Johtoryhmämme tukee sinua tekemään Vantaan kotihoitoa entistä paremmaksi. Tukea saat asiantuntijatiimiltä, joka on vailla vertaa.

Jos sen lisäksi kaipaat ajatuksien tuuletusta, eikä verkosto riitä, niin Vantaalla panostetaan esimiesten ja päälliköiden valmennukseen. Et taatusti jää yksin huoliesi kanssa.

Arvostamme rohkeaa ja aikaansaavaa päällikköä jolla on hyvät yhteistyötaidot. Vantaa on edelläkävijä innovatiivisessa ja kustannustehokkaassa johtamisessa ja kyllä: rahat ovat tiukilla ensi vuonnakin.


Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa.

Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin tahansa.

Tulevan pomosi Kirsin arkeen voit tutustua instagram tilillä kisantama. Tiliä päivitetään ahkerasti rekrytoinnin ajan. Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla.

https://www.facebook.com/vantaankotihoito

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus tai tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: kokemusta johtamistehtävistä, kielitaitovaatimuksena suomen kielen erinomainen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3958, 91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö

Santama Kirsi

0503145629

kirsi.santama@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.