Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme eteläiseen kotihoitoyksikköön Töölön toimipisteeseen kotihoidon ohjaajaa vakituiseen virkaan.

Kotihoitotyö on monialaista, asiakkaan voimavaroja tukevaa tiimityötä. Kiinnitämme huomiota asiakkaan käytössä olevan toimintakyvyn vahvistumiseen ja arkielämässä toteutuvaan toimijuuteen.

Kotihoidon ohjaajan työ tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita ja kehittämismahdollisuuksia. Kotihoidon ohjaajana vastaat lähipalvelualueesi asiakkaiden palvelujen toteutumisesta yhdessä lähipalvelualueen hoitajiesi kanssa - hoitoa ja elämää kotiolosuhteissa. Asiakastyön kehittäminen ja kotihoidon sisällön jatkuva parantaminen yhdessä tiimisi kanssa on tärkeää. Johdat ja kehität toimintaa henkilöstösi ja esihenkilökollegojesi kanssa.

Eteläisessä kotihoidossa arvostamme lähiesihenkilöiden ammatillista osaamista ja yhteistyö- sekä tiimityöskentelytaitoja. Olemme oppimassa yhdessä ja kehittymässä valmentavan johtamistyön, hoitajien ammatillisen itseohjautuvuuden asiakaskokemusta vahvistavaan suuntaan.

Eteläisen kotihoidon esihenkilötiimi odottaa sinulta työhön tarttuvaa ennakkoluulottomuutta, kehittämismyönteisyyttä ja positiivista asennetta. Eteläisen kotihoidon esihenkilötiimi on mukava, keskusteleva, kuunteleva ja kehittyvä joukko kokeneita kotihoidon ammattilaisia.

Työpäivät ovat meillä mielenkiintoisia ja monipuolisia. Uutena kotihoidon ohjaajana sinut otetaan vastaan ilolla. Varmistamme perehtymisesi eteläisen kotihoidon monialaiseen ammattilaisten joukkoon parhaalla mahdollisella tavalla kokeneiden mm. kollegamentoreiden tuella. Tarjoamme sinulle myös Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Töölön kotihoidon työpiste sijaitsee Mechelininkadulla, jossa on myös toisen lähipalvelualueen työpiste.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-270-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilötehtävistä ja kokemusta kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoitopäällikkö Ulla Seppälä, p. 09 310 29983

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot