(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Tehtävän kuvaus

Kotihoito on monipuolista ja monialaista, asiakkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa tiimityötä. Etsimme joukkoomme esihenkilöä, jolla on innostusta, kokemusta ja kykyä asiakaskokemuksen ja hoidon laadun kehittämiseen. Kotihoidon ohjaaja vastaa lähipalvelualueen asiakkaiden hyvän hoidon toteutumisesta, tavoitteiden mukaisten tulosten saavuttamisesta sekä henkilökunnan työhyvinvoinnin ja osaamisen vahvistamisesta.

Haemme esihenkilöä Oulunkylä 1 lähipalvelualueelle. Kotihoidon ohjaajan työ tarjoaa myös mahdollisuuden toimia erilaisissa vastuutehtävissä oman lähipalvelualueen kokonaisuuden johtamisen lisäksi. Vastuutehtäviä sovitaan oman kiinnostuksen kohteiden ja osaamisen perusteella.

Pohjoisen kotihoitoyksikön esihenkilötiimissä on 5 kotihoidon ohjaajaa ja kotihoitopäällikkö. Oulunkylä 1 tekee tiivistä yhteistyötä Oulunkylä 2 lähipalvelualueen kanssa. Molemmilla on toimistotilat Oulunkylän terveysaseman tiloissa, joka sijaitsee Oulunkylän aseman vieressä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme joukkoomme kotihoidon ohjaajaa, joka innostuu uusista asioista, mutta jolla on myös kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn ja haastavienkin asiakokonaisuuksien edistämiseen. Joustavuus muuttuvissa tilanteissa, positiivinen palveluasenne ja kyky tarttua asioihin oma-aloitteisesti ovat edellytyksiä kotihoidon ohjaajan työssä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työmatkaseteliedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Yksilöhaastattelut pidetään 9.6.2020. Haastateltavat saavat erillisen kutsun haastatteluun.

Kotihoidon ohjaajan virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-556-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto: Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Kokemuksen ja osaamisen Lean-menetelmistä ja valmentavasta johtamistyöstä. Työkokemuksen kotihoidosta ja ikääntyneiden palveluista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoitopäällikkö Suvi Kan puh 09 310 64481

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinkotihoitoon