(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Kaakkoiseen kotihoitoon kotihoidon ohjaajaa vakinaiseen virkaan alkaen 2.3.2020.

Kotihoitotyö on asiakkaan voimavaroja tukevaa monialaista yhteistä tiimityötä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Etsimme "Kaakon Kivojen"-joukkueeseen esihenkilöä, jolla on kokemusta kotona asuvien asiakkaiden kuntoutumista tukevan hoidon laadun kehittämisestä. Arvostamme kehittymis- ja oppimismyönteistä johtamisosaamista, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä rohkeaa asiakkaiden osallisuuden vahvistamiseen tähtäävää työskentelyä. Kotihoidon ohjaajan työssä sinulla on myös mahdollisuus toimia erilaisissa vastuutehtävissä oman lähipalvelualueen kokonaisuuden johtamisen lisäksi.

Kaakkoisen kotihoidon esihenkilötiimissä on yhdeksän kotihoidon ohjaajaa ja kotihoitopäällikkö. Kotihoidon ohjaajan työ tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita ja kehittämismahdollisuuksia. Kotihoidon ohjaajana vastaat lähipalvelualueesi asiakkaiden palvelujen toteutumisesta. Yhdessä Herttoniemi 1 lähipalvelualueen hoitajien kanssa mahdollistat asiakkaiden hoitoa - elämää kotiolosuhteissa. Johdat ja kehität toimintaa yhdessä henkilöstön ja esimieskollegojesi kanssa.

Haemme esihenkilöä tiimiin, joista noin 27 hoitajaa vastaanottamassa esihenkilöä. Tiimi työskentelee Herttoniemen alueella. He odottavat esihenkilöltään joustavuutta muuttuvissa tilanteissa, myönteistä asennetta ja kykyä tarttua asioihin oma-aloitteisesti, mutta yhdessä edeten asiakkaiden toimintakykyä tukevan hoidon kehittymiseksi.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveystoimiala PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto
Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokemusta esimiestyöstä ja kotihoidosta.

Luemme eduksi perehtyneisyyden Lean- toimintamalliin ja RAI- laajan toimintakykymittarin käyttöön kotihoitotyön sisällön kehittämisessä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jaana Nummijoki, puh 040 3362148, jaana.nummijoki@hel.fi