(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme eteläiseen kotihoitoyksikköön, Töölön lähialueen Vironniemi 2 lähipalvelualueelle kotihoidon ohjaajaa vakinaiseen virkaan 24.10.2019 alkaen.

Vuoden 2019 loppuun saakka toimivassa lähialuemallissa kokeillaan tarjota kotihoidon ja monipuolisen palvelukeskuksen ja sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palveluja yhdessä ilman tiukkoja siiloja ja rajapintoja, teemana yhteinen työ, yhteinen asiakas.

Kotihoitotyö on monialaista, asiakkaan voimavaroja tukevaa tiimityötä. Huomio kiinnitetään asiakkaan käytössä olevan toimintakyvyn vahvistamiseen ja arkielämässä toteutuvaan toimijuuteen.

Kotihoidon ohjaan työ tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita ja kehittämismahdollisuuksia. Kotihoidon ohjaajana vastaat lähipalvelualueesi asiakkaiden palvelujen toteutumisesta. Yhdessä Vironniemi 2 lähipalvelualueen hoitajien kanssa mahdollistat asiakkaiden hoitoa - elämää kotiolosuhteissa. Johdat ja kehität toimintaa yhdessä henkilöstön ja esimieskollegojesi kanssa. Asiakastyön kehittäminen, kotihoidon sisällön jatkuva parantaminen yhdessä uuden esimiehen kanssa on tiimille hyvin tärkeää. Vironniemi 2 lähipalvelualueella työvuorosuunnittelu tehdään Voima-hankkeen mukaisesti.

Eteläisessä kotihoidossa arvostamme sekä lähiesimiestemme ammatillista osaamista että yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Eteläisen kotihoidon esimiestiimi odottaa sinulta työhön tarttuvaa ennakkoluulottomuutta, kehittämismyönteisyyttä ja positiivista asennetta. Esimiestiimimme on joustava, keskusteleva, kuunteleva ja kehittyvä joukko kokeneita kotihoidon ammattilaisia. Uutena esimiehenä otamme sinut vastaan ilolla, varmistamme perehtymistä parhaalla mahdollisella tavalla kokeneiden kollegoiden tuella Töölön lähialueen monialaiseen ammattilaisten joukkoon.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Kotihoidon ohjaajan virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ryhmähaastattelu pidetään torstaina 19.9.2019 klo 14-16.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo. PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1663-19. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi amk-tutkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja 30 op tai erikoissairaanhoitaja (vanhamuotoinen) tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opintoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


työkokemuksen kotihoidosta.