(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa töihin Stadin Kotihoitoon!

Haemme kotihoidon ohjaajan sijaista Munkkiniemi 3 kotihoidon lähipalvelualueelle.

Meidän työtilat sijaitsevat Munkkiniemen palvelutalon yhteydessä ja asiakkaat toimiston välittömässä läheisyydessä. Tiiminä me haluamme tehdä parhaamme asiakkaan hoidossa ja toimia positiivisin mielin. Esimieheltä toivomme läsnäoloa ja tukea työssä sekä kotihoidon ja esimiestyön kokemusta.

Kotihoidon ohjaaja vastaa oman lähipalvelualueensa asiakkaiden hoidosta ja palvelun laadusta, kehittää palveluja yhdessä henkilöstön kanssa ja johtaa toimintaa kustannustietoisesti. Arvostamme valmentavaa johtamisotetta ja muutosvalmiutta. Kehitämme toimintaamme ketterien kokeilujen hengessä ja olemme osa Meidän Munkka monipuolinen palvelukeskusmalli -kokeilua.

Tukenasi työssä ovat muut lounaisen kotihoitoyksikön kotihoidon ohjaajat, Meidän Munkan esimiehet ja kotihoitopäällikkö.

Haastattelut ovat 4.6. iltapäivällä. Haastatteluun kutsutaan erikseen sähköpostilla.

Kotihoidossa saat suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työmatkaseteliedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-814-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi amk-tutkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op tai erikoissairaanhoitaja (vanhamuotoinen) tai soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsinkielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvioi edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3052,15 e/ kk