(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa töihin Stadin Kotihoitoon!

Haemme Munkkiniemi 1 lähipalvelualueelle 10.6.2019 alkaen kotihoidon ohjaajaa vakinaiseen virkaan tiimin pitkäaikaisen esimiehen jäädessä eläkkeelle.

Me Munkkiniemen 1 kotihoidon työntekijät olemme työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Tiimissämme työskentelee 4 sairaanhoitajaa ja 25 lähihoitajaa.
Teemme työtämme yhdessä ja toisiamme tukien, asiakkaidemme parasta hoitoa tavoitellen. Meillä on hauskaa yhdessä, olemme toisiamme kohtaan ymmärtäviä ja meillä on miellyttävä työilmapiiri.

Tulevalta esimieheltä toivomme itseohjautuvuudessa tukevaa henkilöstöjohtamista ja vastuuta antavaa ohjausta työssämme. Toivomme sinun osaavan nauraa sekä itsellesi että varsinkin meidän kanssamme.

Kotihoidon ohjaaja vastaa oman lähipalvelualueensa asiakkaiden hoidosta ja palvelun laadusta, kehittää palveluja yhdessä henkilöstön kanssa ja johtaa toimintaa kustannustietoisesti. Arvostamme valmentavaa johtamisotetta ja muutosvalmiutta. Kehitämme toimintaamme ketterien kokeilujen hengessä ja olemme osa Meidän Munkka monipuolinen palvelukeskusmalli -kokeilua.

Tukenasi työssä ovat muut lounaisen kotihoitoyksikön kotihoidon ohjaajat, Meidän Munkan esimiehet ja kotihoitopäällikkö.

Ryhmähaastattelu järjestetään 2.5.2019 klo 12.30 alkaen ja yksilöhaastattelut 8.5. klo 12.00 alkaen. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Kotihoidossa saat suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työmatkaseteliedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-814-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi amk-tutkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op tai erikoissairaanhoitaja (vanhamuotoinen) tai soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsinkielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvioi edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3052,15 e/ kk