(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme reipasta kotihoidon ohjaajaa Eteläiseen kotihoitoyksikköön, Vironniemi 2 lähipalvelualueelle määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.6.-31.8.2019.

Eteläisessä kotihoitoyksikössä toimitaan vuoden 2019 ajan lähialuemallin mukaisesti tiiviissä yhteistyössä alueemme monipuolisten palvelukeskusten kanssa. Vironniemi 2 lähipalvelualue kuuluu Töölön lähialueeseen.

Kotihoidon työ on monialaista ja haasteellista. Kotohoidon ohjaajana vastaat hoitotyön päivittäisestä sujumisesta, sen lisäksi pääset kehittämään kotihoitoa yhdessä tiimin hoitajien kanssa. Vastaat lähipalvelualueesi budjetista, jonka kustannustietoista hallinnointia tukee mm. käytössämme oleva toiminnanohjausjärjestelmä.

Työssäsi menestyt positiivisella ja kehittämismyönteisellä asenteella. Arvostamme lähiesimiestemme ammatillista osaamista ja yhteistyö- sekä tiimityötaitoja.

Määräaikaisessa viransijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, joka on puolet määräaikaisesta työsuhteesta. Hakuaikaa on jatkettu.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi amk-tutkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op tai erikoissairaanhoitajan (vanhanmuotoinen) tai soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opintoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskokemuksella.

Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Luemme eduksi


Työkokemuksen kotihoidosta