(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Pohjoiseen kotihoitoyksikköön, Oulunkylä 1 lähipalvelualueelle kotihoidon ohjaajaa vakinaiseen virkaan 2.1.2019 alkaen.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan pohjoinen palvelualue tarjoaa kotihoitoa ja muita kotona asumista tukevia palveluita sekä ympärivuorokautista hoitoa pääasiassa alueen ikäihmisille. Kotona asumisen tukeminen on toimintamme keskeinen strateginen painopiste.

Pohjoisessa kotihoitoyksikössä on yhteensä viisi lähipalvelualuetta ja haemme nyt kotihoidon ohjaajaa Oulunkylän alueelle. Toimipiste sijaitsee aivan Oulunkylän juna-aseman vieressä, Oulunkylän terveysaseman tiloissa. Samoissa tiloissa toimii myös toinen lähipalvelualue, jonka kanssa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä.

Kotihoidon ohjaajan työ on monipuolista ja haasteellista. Kotihoidon ohjaajana vastaat hoitotyön päivittäisestä sujumisesta ja sen lisäksi pääset kehittämään kotihoitoa yhdessä tiimin hoitajien kanssa vastaten myös lähipalvelualueesi budjetista, jonka kustannustietoista hallinnointia tukee mm. toiminnanohjausjärjestelmä.

Työssä menestyt positiivisella ja kehittämismyönteisellä asenteella. Arvostamme valmentavaa johtamisotetta ja muutosvalmiutta. Kehitämme toimintaamme yhteistyössä Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen kanssa. Tarjoamme sinulle huippuroolin kotihoitotyön etulinjassa!

Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta, laita hakemus tulemaan! Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo,
PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoren tunnus 7-1746-18 (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi amk-tutkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op tai erikoissairaanhoitaja (vanhamuotoinen) tai soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsinkielen suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2968 e/kk