(Poistunut julkaisusta)

Kotihoidon aluepäällikkö
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Tehtävän kuvaus

Kotihoidon aluepäällikkönä vastaat alueesi toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Vastaat kotihoidon prosessien kehittämisestä sekä yhtenäistämisestä. Lisäksi ohjaat, tuet ja seuraat johtajien yksikkökohtaisten taloudellisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamista. Työtehtävät painottuvat Hämeen ja pk-seudun alueelle. Tehtävässäsi raportoit aluejohtajalle. Voit aloittaa tehtävässäsi sopimuksen mukaan.

Olet tärkeässä roolissa varmistamassa ja ohjaamassa laadun kehittämistä ja toteutumista. Lisäksi tuet yksikön johtajia asukasasioissa ja osallistut tarvittaessa läheisyhteistyöhön. Teet yhteistyötä markkinointi-, viestintä- ja myyntitiimien kanssa ja olet tarvittaessa mukana yhteistyössä tilaaja-asiakkaan kanssa yhdessä aluejohtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle

- haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän
- mahdollisuuden olla vaikuttamassa ja kasvattamassa liiketoimintaa
- innostavien ja osaavien kollegoiden tuen sekä iloisen työyhteisön

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

- kotihoidon lainalaisuuksien tuntemusta, kokemusta kotihoidon palvelutoiminnan kehittämisestä sekä soveltuvaa liiketoiminnan johtamiseen valmistavaa koulutusta tai käytännössä osoitettua vastaavaa pätevyyttä
- useamman vuoden kokemusta kotihoidosta
- sosiaali- ja/tai terveydenhuollon kentän tuntemusta
- liiketoimintalähtöistä työskentelyotetta, laadun ja henkilöstöjohtamisen merkityksen ymmärtämistä ja vahvaa osaamista ja näyttöjä onnistumisista näiltä alueilta
- matkustusvalmiutta
- mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Olet parhaimmillasi kasvavan yrityksen dynaamisessa ilmapiirissä ja sinulla on halua ja kykyä vaikuttaa. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen vuorovaikuttaja sekä tiimipelaaja. Työskentelet joustavasti sekä itsenäisessä roolissa että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi (CV) että palkkatoiveesi 9.8. mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/2466/.