(Poistunut julkaisusta)

Kotiavustaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tehtävän kuvaus


Hei sinä hoitoalasta kiinnostunut!

Haemme kotihoitoon idän palvelualueen resurssipooliin reipasta, innokasta ja asiakaspalvelutaitoista henkilöä kotiavustajan tehtävään. Aikaisempi kokemus kotihoidosta tai työskentelystä iäkkäiden ihmisten kanssa luetaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Perehdytämme sinut hyvin kotihoitotyöhön, tiimeihin ja itäiseen tai kaakkoiseen alueeseen.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja kotihoidon hoitajat saavat asiakkailta parhaimman palautteen siitä, miten he ovat onnistuneet auttamaan, tukemaan ja valmentamaan asiakkaita omassa arjessaan. Pidämme asiakkaan omaa osallistumista tärkeänä, koska asiakas on aina oman elämänsä paras asiantuntija. Meillä on idän palvelualueen kotihoidossa yhteistä työtä kanssamme tekevät tiimit ja idän resurssipoolin hoitajat tapaavat omana tiiminään kerran viikossa torstaisin. Meillä on vuoden 2018 Kunta10-työhyvinvointitutkimuksenkin mukaan paljon sosiaalista pääomaa ja jaamme arjen onnistumisia ja osaamista toinen toisillemme.

Pääset liikkumaan kävellen, pyörällä, julkisilla tai autolla joko Herttoniemen, Laajasalon, Vuosaaren tai Itäkeskuksen, Kivikon, Myllypuron ja Kontulan alueella. Sinä olet tervetullut meidän työyhteisöömme ja kerromme mielellämme lisää kotihoitotyöstä idän resurssipoolissa.

Terveisin: Tammam, Mari, Sari, Kenneth, Hanne, Markus, Mira, Sirpa M., Tuulia, Sinja, Henna, Dima, Cecilia, Kati, Sirpa A. ja Riitta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai muu soveltuva koulutus kuten kotiavustajan tai kotityöpalvelun tutkinto, kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshuoltaja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi


38h 45min / viikko