Koti- ja toimistosiivooja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme huolellista siistijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Heidän toimipisteensä sijaitsevat Tampereella ja Valkeakoskella.

Työn kuvaus
Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla, joten työ edellyttää ajokorttia, mutta ei omaa autoa. Työtä tehdään lähtökohtaisesti aina yhdessä työparin kanssa ja työpaikka on savuton. Tarjolla on kokopäivätyötä (37,5 h/vko), työpäivät alkavat arkiaamuisin klo 6-8 välillä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme:
* tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
* asiakaspalveluhenkisyyttä
* aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa / muuta soveltuvaa koulutusta
* hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
Työntekijänä saat mukavat ja auttavat työkaverit sekä luotettavan työpaikan. Jos mietit työpaikan vaihtoa, sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön ennen irtisanoutumista nykyisestä työstäsi.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Avainsanat: kokopäivätyö, siistijä, vakituinen, päivätyö, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot