Koti- ja toimistosiivooja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Haemme asiakasyrityksellemme huolellista siistijää vakituiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Heidän toimipisteensä ovat Tampereella ja Valkeakoskella.

Tehtävänkuvaus

Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla, joten työ edellyttää ajokorttia, mutta ei omaa autoa. Työtä tehdään lähtökohtaisesti aina yhdessä työparin kanssa. Työpaikka on savuton. Tarjolla on kokopäivätyötä (37,5 h/vko), työpäivät alkavat arkiaamuisin klo 6-8 välillä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa / muuta soveltuvaa koulutusta. Hakijalta edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Jos mietit työpaikan vaihtoa, sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön ennen irtisanoutumista nykyisestä työstäsi.

Hakuprosessi:

Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.workpower.fi.

Lisätiedot tarvittaessa:
HR- koordinaattori Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: kokopäivätyö, siistijä, vakituinen, päivätyö, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot