(Poistunut julkaisusta)

Koti- ja toimistosiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme huolellista siistijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Heidän toimipisteensä ovat Tampereella ja Valkeakoskella.

Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla, joten työ edellyttää ajokorttia, mutta ei omaa autoa. Työ tehdään parin kanssa. Työpaikka on savuton.

Tarjolla on kokopäivätyötä (37,5 h/vko), työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta siivousalalta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Palkka on 1600e/kk. Jos mietit työpaikan vaihtoa, sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön ennen irtisanoutumista nykyisestä työstäsi.

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, täytä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot tarvittaessa: Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi / 
Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi