Koti- ja julkitilasiivooja Lohjalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Kiinnostaako sinua joustava, monipuolinen työ siivousalalla? Haemme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa työskentelemään Lohjan ja toisinaan Lohjan lähiseutujen kuten Vihdin ja Nummelan alueilla. Työn aloitus mahdollisimman pian, mutta kuitenkin joustavasti.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu yksityiskotien sekä muiden tilojen kuten toimistojen ja muiden samankaltaisten kohteiden siivoamista. Töitä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa. Sinun on siis mahdollista työskennellä osa-aikaisesti tai täysituntisesti (37,5h/vko). Toivomme, että olisit kiinnostunut pitkäaikaisesta työskentelystä tai vähintään 3 kuukauden työsuhteesta. 

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä. Työajoista voidaan neuvotella, mutta työskentely tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti virka-aikoina eli noin klo 8-17 välillä arkipäivisin. Työtä tehdään usein pareittain toisen siivoojan kanssa, mutta välillä myös yksin.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla B-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Oma auto on myös toivottava, mutta tarvittaessa auton saa käyttöön asiakasyritykseltämme ja sillä liikutaan yksin tai työparin kanssa. Koska töitä tehdään toisinaan pareittain, arvostamme tiimityöskentelytaitoja, vuorovaikutustaitoja ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa. 

Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus kotisiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Työkokemus kotisiivouksesta työnä ei ole täysin välttämätöntä, mutta ymmärrystä ja omaa "kotikokemusta" esim. tarkasta imuroimisesta, vessan ja kaakeleiden pesemisestä, lattiakaivon pesusta, pöytien ja pölyjen pyyhkimisestä huolellisesti ym. tulisi löytyä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto!

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista kotisiivouksiin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia ja päivät menevät hujauksessa! Saat asianmukaiset siivousvälineet ja -aineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. 

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi täysituntinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työn aloitukseen kuulu hyvä perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aikaisintaan aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

Tiedustelut tehtävää koskien viestitse klo 8-16

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519459
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Lohja, Vihti