(Poistunut julkaisusta)

Kosteusvaurioiden korjaussuunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme Tampereelle

KORJAUSRAKENTAMISEEN KOSTEUSVAURIOIDEN KORJAUSSUUNNITTELIJAA

Kiehtooko korjausrakentaminen? Tervetuloa markkinajohtajan joukkueeseen! Haemme pelotonta ja ennakkoluulotonta korjaussuunnittelijaa monipuolisiin korjausrakentamisen suunnittelutehtäviin ja kuntotutkimuksiin. Pääset työskentelemään osana monialaista, energistä ja osaavaa suunnittelutiimiä, joilla on tekemisen meininki ja loistava työilmapiiri. Tarkemman toimenkuvasi voimme räätälöidä juuri sinulle sopivaksi osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan. Jos tunnet palavaa halua päästä perehtymään korjaussuunnittelun haastavaan ja samalla mielenkiintoiseen maailmaan, et pelkää haastaa itseäsi ja tarvittaessa myös työkalut pysyvät kädessäsi, saatat olla juuri etsimämme henkilö liittymään osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä: (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus; rakennusalan AMK- tai DI-koulutus sekä vähintään muutaman vuoden kokemus rakennesuunnittelusta ja/tai korjaussuunnittelusta. Myös kokeneemmatkin konkarit ovat tervetulleita. Olet vahvimmillasi uusien asioiden äärellä ja olet utelias etsimään ratkaisuja haastaviinkin ongelmiin. Osaat toimia luontevasti osana ryhmää etkä karta itsenäisiä työsuorituksia. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat käyttää tämän päivän Office-työkaluja sekä AutoCAD-suunnitteluohjelmaa sujuvasti. Työmaakokemus sekä RTA-, KVKS- tai KVKT-koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa.

Tärkeintä on, että olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Et myöskään pelkää ottaa vastuuta omasta suunnittelutyöstäsi tai arkaile keksiä uusia tapoja tehdä asioita. Avoin suhtautuminen ja kiinnostus erilaisia rakennesuunnittelun tehtäviä kohtaan auttaa sinua menestymään työssäsi. Jos kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 13.1.2020 mennessä.