(Poistunut julkaisusta)

KOSTEUSMITTAAJA
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle KOSTEUSMITTAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme ydinliiketoimintaan kuuluu veden, tulen ja ilmaston aiheuttamien kiinteistövahinkojen hallinta ja korjaus. Yrityksen palveluja on käytetty kaikissa mahdollisissa tilanteissa yksityisomaisuuden vahingoista ja suurista kaupallista vahingoista aina maailman suurimpien onnettomuuksien aiheuttamien vahinkojen korjauksiin. Selkeän toimintatavoitteen ja oman alan vahvan asiantuntemuksen avulla yritys tarjoaa ainutlaatuisen ja laadukkaan palveluvalikoiman maailmanlaajuisesti.

Työ on sisällöltään monipuolista ja merkityksellistä. Pääset työskentelemään mm. vesivahinkojen vaurioittamien kiinteistöjen pelastamiseksi ja saneeraamiseksi ennalleen.  Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti kosteuskartoituksista, kosteusmittauksista sekä kosteuskartoitusraportoinnista. Vastaat omalta osaltasi vahinkosaneerauskohteiden seurannasta ja sujuvuudesta. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen tai uraansa aloitteleva tulevaisuuden huippuosaaja. Tässä työssä pääset kehittymään kannustavassa ja hyvässä työyhteisössä kokeneiden ammattilaisten parissa alan asiantuntijaksi. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tarvittaessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Rakennusalan tuntemusta
  • Huippumotivaatiota sekä halua kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana
  • Vastuullisen ja itsenäisen työskentelyotteen
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua palvella asiakkaita erinomaisella tavalla
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • Työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia - työ edellyttää liikkumista yrityksen autolla
  • Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä sekä VTT:n kosteusmittaajan henkilösertifikaatin ja PKM-tutkinnon.

Jos tunsit paikan omaksesi, niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen kotisuvujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Huomioithan, että haastattelut ovat jo käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Jatta Koivisto, 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi