(Poistunut julkaisusta)

Kosteuskartoittaja / kosteusmittaaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

LP-Vahinkosaneeraus Oy on Etelä-Suomessa sekä Hämeen talousalueella toimiva kosteusvaurioiden kuivaamiseen ja korjaamiseen erikoistunut vahinkosaneerausyritys. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kokonaispalvelua vahinkotilanteissa alkukartoituksesta, kuivaukseen ja jälleenrakennustöihin. 

Haemme asiakkaallemme LP Vahinkosaneeraus Oy:lle kahta ammattitaitoista kosteuskartoittajaa / kosteusmittaajaa pääkaupunkiseudulle

Työtehtävässä menestyminen edellyttää 3-5 vuoden kokemusta ja päivystysvalmiutta. Työ on itsenäistä, liikkuvaa ja fyysistä.

Saat käyttöösi yrityksen auton. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen saija.husso@henkilostotalo.fi tai soita suoraan Saijalle 0102306512.


Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/