Kosteus- ja tiiveysmittaajia uudenmaan alueelle
Vertia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020


Haluatko mukaan parantamaan rakentamisen laatua?

Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa asuu terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa.

Haemme vahvuuteemme kosteus- ja tiiveysmittaajia. Hakumme on jatkuvaa, sillä kasvamme koko ajan. Voit olla jo rakennusalalla toiminut tai rakennusalasta kiinnostunut, tärkeintä on asenteesi. Vertialaiset ovat asiantuntijoita niin kosteus-ja tiiveysmittauksissa, kuten muissakin palveluissamme. 

Kosteusmittauksilla varmistamme, että rakentamisen aikainen kosteus on betonivaluissa riittävän alhaisella tasolla, jotta pintamateriaalien asentaminen on turvallista. Tiiveysmittauksilla varmistamme, ettei rakennukseen jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskejä rakenteisiin. Osan työstä kuten raportoinnin ja tietyt muut tehtävät voit tehdä etänä. 

Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten sinulla tulee olla aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tietotekniikassa sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun. Järjestämme kerran kuussa koulutustapahtuman jossa tapaamme porukalla. Olemme muutenkin jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana – työsi tukena on koko Vertian tiimi! 

Meitä vertialaisia on tällä hetkellä 22. Työskentelemme pienissä tiimeissä, ns. soluissa ilman esimiehiä. Uusi mittaaja kulkee aluksi kokeneemman mittaajan mukana. Useimmat vertialaiset tekevät muutakin kuin sitä työtä, johon heidät on alunperin palkattu. Vertiassa uskomme, että olemme vahvempia, kun ihmiset pystyvät toimimaan monialaisesti useammassa tehtävässä. Osa meistä toimii myynnissä ja markkinoinnissa, rekrytoijana tai organisoijana, mutta melkein me kaikki olemme aloittaneet kosteus-ja tiiveysmittaajina. 

Koulutus- ja perehdytysjakso on prosessi, jossa pääsee koko ajan tekemään enemmän ja työn oppii tekemällä. Oman työmaan alkamisesta huolimatta missään vaiheessa ei ole tullut oloa, että olisin yksin tehtävien tai haasteiden kanssa – aina voi soittaa jollekin ja saada sieltä apua, vinkkejä ja tukea. “ – Antti Hyvönen

Tarjoamme sinulle: 

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Huikean työyhteisön
  • Työterveyshuollon sekä myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
  • Hammashuollon 
  • Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle.
  • Työaika alkaa kotioveltasi, kun liikut suoraan työkohteisiin.  
  • Tarjoamme lisäksi työsi tueksi: työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten.

Hakemukset Verkkosivujemme tai tämän linkin kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla. Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miijalta numerosta 

044 721 7057

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot