(Poistunut julkaisusta)

Kosteudenmittaaja
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Onko intohimonasi päästä työskentelemään osaksi asennuksen huipputiimiä? Haemme kosteudenmittaajaa / olosuhdehallinnan asentajaa Ouluun. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

TOIMENKUVASI

Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat olosuhdehallintaan liittyvät tehtävät kuten kuivaus- ja lämmityspalvelut sekä pölynhallinta ja kosteusmittaukset. Odotamme sinulta kokemusta olosuhdehallinnan kohteista. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä olosuhdehallinnan ja asennuksen raudanlujaksi ammattilaiseksi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulla löytyy kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, rakennusalan koulutustausta (RI tai RKM) sekä huippumotivaatiota, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Sinulta tulee myös löytyä B-ajokortti. Asiakastyö vaatii sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Eduksi katsomme englannin kielitaidon sekä kokemuksen tiiviysmittauksista ja lämpökamerakuvauksista sekä VTT:n kosteudenmittaajan henkilösertifikaatin.

OLEMME SUUNNANNÄYTTÄJIÄ

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

HAE MUKAAN!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään perjantaihin 25.5.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Hannu Roivainen, puh. 040 6612 992.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi

Asiasanat: kosteusmittaus, asentaja, rakennusinsinööri, rakennusala