(Poistunut julkaisusta)

Kosteudenhallintakoordinaattori
Sweco Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme Kuopioon
KOSTEUDENHALLINTAKOORDINAATTORIA

Tehtäviisi kuuluu rakennushankkeiden kosteudenhallintakoordinaattorina toimiminen. Kiinnostukseesi ja osaamiseesi perustuen tehtävänkuvaasi voi kuulua myös esim. kosteustekniset kuntotutkimukset tai korjaussuunnittelu.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta rakennushankkeissa/rakennustyömailla työskentelystä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteen tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella. Eduksi luemme kokemuksen Kuivaketju10 -toimintamallin käytöstä rakennushankkeissa sekä rakennusterveysasiantuntijan pätevyyden (RTA).

Hakeminen

Hakuaika päättyy 31.7.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.