Kosteuden ja pölynhallinnan asiantuntija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2022

Haemme asiakkaallemme SIRATE Group Oy:lle kasvuhakuiseen asiantuntijaorganisaatioon Tampereelle Terveellisen rakentamisen -yksikköön kosteuden ja pölynhallinnan asiantuntijaa. Työtehtäviisi kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeiden puhtaudenhallinnan suunnittelu, valvonta ja laadunvarmistus sekä rakennushankkeiden kosteudenhallinta eri työvaiheissa. Osallistut asiantuntijana myös vaativien sisäilmakorjaushankkeiden laadunvalvontaan ja korjausten onnistumisen arviointiin.

SIRATE Group Oy on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. SIRATE Group Oy on kasvava suomalainen rakennus- ja kiinteistökonsultoinnin sekä sisäilmaongelmien ratkaisun ja ennaltaehkäisyn kumppani. Yrityksen toimialueena on koko Suomi.

Arvostamme:
- Vähintään rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
- Muutaman vuoden kokemusta työmaatyöskentelystä
- Puhtauden- ja kosteudenhallinnan suunnittelun, valvonnan ja laadunvarmistuksen osaamista
- Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Halua kehittyä ammatillisesti ja kehittää toimintaa asiantuntijaorganisaatiossa
- Rakennusterveysasiantuntija tai kosteudenhallintakoordinaattorin pätevyyttä

”Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille Sirate Group Oy:ssä tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet”.

Tarjoamme:
- Joustavan mahdollisuuden urakehityksellesi
- Kannustavan työilmapiirin ja vahvan asiantuntijaverkoston tuen
- Monipuoliset työtehtävät
- Kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut
- Tehtäväkohtaisen koulutuksen
- Mahdollisuuden kouluttautua rakennusterveyden ammattilaiseksi

Hakuprosessi:
Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka asuisit Tampereen alueen ulkopuolella, keskustellaan tilanteestasi tarkemmin ja etsitään ratkaisu asiaan!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin HR-konsultti Jonna Kanerva  p. 045 139 7492. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: asiantuntijuus, kosteus, pölynhallinta, sisäympäristöpalvelut, rakennusterveysasiantuntija

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot