(Poistunut julkaisusta)

Kosmetologi
Naantalin Kylpylä, Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Naantali on suomen ykköskesäkohde, jossa presidenttikin kesäisin majailee. Meri,  vierasvenesatama, idyllinen vanhakaupunki puutaloineen ja lukuisat ravintolat ja tapahtumat houkuttelevat Naantaliin kaikenlaisia lomalaisia, jotka nauttivat ammattitaitoisesta palvelusta ja hyvästä ruuasta. Tule ja koe Naantalin aurinko kanssamme!

Haemme ammattitaitoista KOSMETOLOGIA Naantalin Kylpylässä sijaitsevaan Bellezza kauneushoitolaan. 

Tässä tehtävässä tarvitset:
-aiempaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä 
-positiivista työskentelyasennetta - yksi tärkeimmistä arvoistamme on "yhdessä tekemisen ilo" - ajoittaisesta kiireestä huolimatta työpaikallamme korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
-kykyä hallita erilaiset tilanteet kesän vilkkaassa sesongissa
-joustavuutta ja halua työskennellä kaikkina viikonpäivinä työvuorojen mukaisesti
-suomen ja englannin kielen taitoa


Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan kesä- tai heinäkuussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa tai 112,5h/ 3 viikkoa. 

Palkkauksessa noudatamme ensisijaisesti alan työehtosopimusta.  

Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Ruissalon Kylpylä, Ruissalon kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi sekä Naantalissa Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari. Sunborn on savuton työpaikka. Sunbornin työsuhde-edut mm. kylpylöiden ja kuntosalin vapaa käyttö saavat vuosi toisensa jälkeen kiitosta työntekijöiltämme. 

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mahdollistamassa entistä parempaa kesätyötä.

Osallistumme Matkailuhommiin! 2020 featuring European Job Day Tourism- rekrytointitapahtumaan  ICT-cityssä 22.1.2020 klo 13 -16. Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Ethän jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän lyhyen hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen rekry@sunborn.com viimeistään 2.2.2020, aiheeksi Kesätyö/Kosmetologi/Naantalin kylpylä. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.