(Poistunut julkaisusta)

KOSMETOLOGI YRITTÄJÄ / AMMATINHARJOITTAJA
Kämp Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

KOSMETOLOGI YRITTÄJÄÄ / AMMATINHARJOITTAJAA

Olet kokenut kosmetologi ja aidosti kiinnostunut kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä. Ymmärrät laadukkaan ja lämpimän asiakaspalvelun merkityksen hyvinvointialan työssä ja haluat omalta osaltasi vaalia sekä kehittää hoitolakulttuuria yhä asiakaslähtöisemmäksi. Luonteeltasi olet itsenäinen ja iloinen hoitotyön ammattilainen. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin positiivinen asenteesi ja ammattimainen ote työhösi.

Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi sekä englanniksi. Aikaisempi työskentely DMK-, Environ- tai ESPA-sarjan kanssa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle yrittäjyyteesi erinomaiset toimitilat Helsingin ydinkeskustassa, vastaanotto- ja ajanvarauspalvelun, paljon potentiaalisia asiakkaita sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi Suomen maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Choice Hotels -hotelliketjun monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Spa Manager Anne Vähäpassi, anne.vahapassi@kampspa.fi, +358 40 727 4720​. Hae tehtävää sähköpostitse tai täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä : 
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?109c131d. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2020  mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.