(Poistunut julkaisusta)

Kosmetologi palkkatyösuhteeseen Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018Työn kuvaus:
  Day Spa Lapinniemen Helmi on tuloksellisiin kosmetologipalveluihin ja hemmotteleviin spa-hoitoihin sekä karvanpoistoihin erikoistunut uusi, SKY-kosmetologi Riina Sorjosen luotsaama kauneuskeidas.
 
Etsimme nyt Day Spa Lapinniemen Helmelle innostunutta ja osaavaa KOSMETOLOGIA osa-aikaiseen palkkatyösuhteeseen.
 
Työtehtäviisi tulee kuulumaan osaamisesi mukaan kaikki Lapinniemien Helmen tarjoamat hoidot ja palvelut. Hallitsethan ainakin kasvo- ja jalkahoidot sekä rentoutushieronnat. Myös sokerointiosaamisen laskemme eduksesi.
 
Odotamme, että olet jo valmistunut kosmetologi ja sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta alalta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä yrittäjä tulee perehdyttämään sinut tehtävään ja erilaisiin hoitoihin. Kaikkein tärkeintä on, että sinulla on innostunut asenne ja palo alaa ja uuden oppimista kohtaan. Olethan myös valmis tarttumaan työpaikan arkisiin askareisiin, kuten huolehtimaan hoitolan siisteydestä.
 
Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen lisäksi mahdollisuuden kouluttautua sokerointien ammattilaiseksi yhden Suomen huippukouluttajan johdolla. Saat käyttöösi laadukkaat tuotteet ja tuotesarjat.
 
Työ alkaa tarvittaessa töihin kutsuttavana työsuhteena ja sinulla on mahdollisuus kerätä ja kasvattaa omaa asiakaskuntaasi. Hyvälle tekijälle olemme valmiita tarjoamaan työsuhteen edetessä myös kiinteät tunnit. Olethan valmis ottamaan vastaan ja sitoutumaan työvuoroihin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työpaikka on täysin savuton. Olethan SKY-kosmetologi tai valmis liittymään jäseneksi.
 
Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Juulia Lehtonen, 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Kosmetologi


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, 050 444 4448


Toimipaikka:  Tampere