(Poistunut julkaisusta)

Kosmetologi, BB Lashes (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme BB Lashes on Tampereen keskustassa toimiva, monipuolisia ja laadukkaita kauneudenhoitopalveluita tarjoava kauneusklinikka. Heidän palveluvalikoimaansa kuuluvat mm. ripsienpidennykset, injektiohoidot, kulmakarvojen microblading, DMK-hoidot, hampaiden laservalkaisu ja erilaiset kosmetologiset hoidot. Asiakkaita palvelee ystävällinen ja vahvan ammattitaidon omaava henkilökunta. 

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

KOSMETOLOGIA

Tampereen tiimin vahvistukseksi. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat esim. kosmetologin tutkinnon, aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aidon kiinnostuksen kauneudenhoitoalaa kohtaan. Toivomme monipuolista osaamista erilaisista kauneudenhoitopalveluista, eduksi katsomme kokemuksen ripsienpidennysten teosta. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat ilahduttaa asiakkaat kerta toisensa jälkeen laadukkaalla työnjäljellä ja aurinkoisella asiakaspalvelulla.  

Asiakkaamme tarjoaa valittavalle henkilölle laadukkaat tuotteet ja työvälineet, kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen ja nuorekkaan tiimin tuen. Työssä yhdistyvät vapaus ja vastuu, sillä työvuoroja saa suunnitella joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus sopimuksen/TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään! Mukaan voit liittää myös kuvia tekemistäsi töistä, esim. ripsienpidennyksistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikko, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.