(Poistunut julkaisusta)

Kosmetiikkamyyjiä joulusesonkiin pääkaupunkiseudulle
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Asiakaspalveluhenkinen kosmetiikan ammattilainen, tule mukaan joulusesonkiin! Haemme KOSMETIIKKAOSASTON MYYJIÄ asiakkaillemme loppuvuoteen ja mahdollisesti ensi vuoden puolelle. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy alan koulutus tai opintoja, energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Tämä työ on oikea valinta sinulle, joka rakastat kosmetiikkaa ja myyntityötä - kosmetiikkaosastot ovat täynnä ihania tuotteita, joiden parissa pääset hyödyntämään alan asiantuntemustasi! Myyjänä olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen kosmetiikkaosaston vierailija saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä joulusesongin hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti, autat heitä oikeiden tuotteiden löytämisessä ja teet aktiivisesti lisämyyntiä.

Työ kosmetiikkaosastolla edellyttää sinulta kosmetologin koulutusta tai aikaisempaa vahvaa kokemusta kosmetiikkatuotteiden myynnistä. Lisäksi toivomme, että nautit ihmisten kohtaamisesta ja teet myyntiä reippaalla otteella.

Meillä on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joissa aloitus on mahdollisimman pikainen. Töitä on vähintään 15 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot voivat sijoittua kaikkiin kauppojen aukioloaikoihin, joten varauduthan työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan myös, että työvuoro voi osua myös jouluaatolle, joulun välipäiviin tai uudenvuoden aatolle. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Varmista paikkasi joulun hulinoissa hakemalla paikkaa pian!