(Poistunut julkaisusta)

Kosmetiikkamyyjä, HOHDE Finland (Helsinki) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Asiakkaamme HOHDE Finland tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotesarjan tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita, hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotesarja on hyväksytty Suomessa toimivan Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäseneksi. Voit tutustua yritykseen lisää myös osoitteessa https://hohdekosmetiikka.fi/.

Etsimme heille nyt

KOSMETIIKKAMYYJIÄ

puhelimitse tehtävään myyntityöhön Helsinkiin!

Onko Sinussa Hohdetta myyntiin? Etsimme juuri Sinua, kosmetiikka-alan tuotteista motivoitunut, kenties aiemmin kauneus- tai hoitoalalla työskennellyt tai luonnonkosmetiikkatuotteita arvostava henkilö, jolle myyntityö on tuttua tai sinulla on palava halu kokeilla sitä!

Omaat kosmetologin tai myyntialan koulutuksen. Huomioimme myös alanvaihtajat ja kaikki ne innokkaat hakijat, jotka uskovat luonnonmukaiseen, puhtaaseen, suomalaiseen tuotteeseen ja haluavat tulla osaksi HOHDE -tiimiä.

Tärkeintä on, että sinusta löytyy sinnikkyyttä, luovuutta, energiaa, uskoa itseesi sekä intohimoa perehtyä näihin tuotteisiin! Valmiiden spiikkien ohella osaat soveltaa keskusteluhetket persoonaasi sopivalla tavalla. Työ on pääosin puhelimitse tapahtuvaa myyntiä, mutta sen lisäksi kotimyyntityyliset tilaisuudet ovat myös sovittavissa erikseen.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle:

  • 7 h työpäivät klo 9-16
  • etätyömahdollisuuden koeajan jälkeen
  • takuupalkan ja erittäin hyvän provisiomallin
  • mukavan esimiehen ja kivan työympäristön
  • erilaisia bonusmalleja ja skaboja sekä panostusta työhyvinvointiin
  • kaksi HOHDE-tuotetta heti omaan käyttöön

Mitä ideoita Sinulla olisi? Miltä esimerkiksi HOHDE -illanvietto kuulostaisi?

Kyseessä on vakituinen työsuhde tai halutessasi pidempi määräaikainen. Työhön koulutetaan, lisätietoja koulutuspäivien ajankohdista ja muista työhön liittyvistä asioista voit kysyä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501. 

Hae Helsingin hohdokkaimpaan työhön ja lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta! 


”Tykkään myydä Hohde-sarjaa, koska tuotteet ovat kotimaisia, luonnonlaatuisia, lisäaineettomia ja eettisesti korkeatasoisia (vegaanisuus, ei eläinkokeita). Tuotesarja on nuori ja täydentyy pian uusilla tuotteilla, joten tilanne elää koko ajan. Asiakkaat osoittavat selkeää kiinnostuneisuutta, kotimaisuus ja luomu ovat nousussa olevia arvoja. Esitteet ovat selkeitä ja myyntipuheet toimivia. Lisäkannusteena myyntiin on hyvät ja arvokkaat palkinnot”.

Teija, HOHDE-myyjä


 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.