(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisijoita puhelinasiakaspalvelutiimiin
Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme nyt Korvausratkaisijoita lakisääteisiin henkilövahinkoihin vakituisiin ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat joulukuussa sopimuksen mukaan ja joustava työaika sijoittuu toimistotyöaikoihin.

Oletko sinä laadukkaasta asiakaspalvelusta syttyvä tyyppi, jolla on aito halu palvella asiakasta täydellä sydämellä? Haluatko onnistua yhä uudelleen tuottamaan ainutlaatuisen asiakaskokemuksen sekä löytämään kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin?

Korvausratkaisijana olet tärkeä osa Fennian lakisääteisten työtapaturmakorvausten puhelinasiakaspalvelutiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa puhelimitse asioivien työtapaturma-asiakkaiden erinomainen asiakaspalvelu. Tämän lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tehtävässä palvelet sekä yritysasiakkaita että heidän työntekijöitään ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten kanssa. Monikanavaisen asiakaspalvelun lisäksi hoidat ja käsittelet lakisääteisiä työtapaturmavahinkoja ja laadit hyvin perustellut korvauspäätökset.

Mitä toivomme tiimimme uusilta jäseniltä?

Korvausratkaisijan työssä eduksesi on aikaisempi kokemus lakisääteisten tapaturmavahinkojen korvauskäsittelystä, mutta kattava perehdytyksemme takaa sinulle hyvät lähtökohdat tehtävään, vaikkei sinulla olisikaan aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat vankkumaton asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys sekä itsenäinen ja vastuullinen työote.

Meillä menestyy parhaiten henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Toivomme myös, että tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa tiimiimme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Edellytämme sinulta sujuvia IT-taitoja sekä AMK-tasoista, esimerkiksi tradenomin tai sosionomin, tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta toivomme, että tarvittaessa pystyt ohjaamaan asiakkaan eteenpäin myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tartu tilaisuuteen!

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae nyt!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Sakran Nuojuaan, 0505716584, arkisin klo 9:00-11:00 välillä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi heti, haluamme tutustua juuri sinuun! Valituille henkilöille tehdään huumausaine- sekä soveltuvuustestit.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamishanke, Tulevaisuuden Fennia. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.