Korvausratkaisijoita lakisääteisiin henkilövahinkoihin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

 

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamishanke, Tulevaisuuden Fennia. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.

Korvausratkaisijoita lakisääteisiin henkilövahinkoihin

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt kahta asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa vakituisiin työsuhteisiin sekä yhtä korvausratkaisijaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian lakisääteisten työtapaturmakorvausten puhelinasiakaspalvelutiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa puhelimitse asioivien työtapaturma-asiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Puhelinasiakaspalvelun lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tehtävässä palvelet sekä yritysasiakkaita että heidän työntekijöitään. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten kanssa. Puhelinasiakaspalvelutiimissä on avoinna määräaikainen sekä vakituinen tehtävä. Määräaikaisuus on 2.8.2021 saakka.

Toinen vakituinen korvausratkaisijan tehtävä on osa ohimenevien vahinkojen käsittelytiimiä, jossa käsittelet työtapaturmavahingon alusta asti kokonaisvaltaisesti sekä laadit korvauspäätökset perustellen päätökset hyvin. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo kokemusta lakisääteisten tapaturmavahinkojen korvauskäsittelystä. Molemmissa tehtävissä asiakaslähtöisyys on tärkeä asia ja haluamme olla asiakkaiden suuntaan aktiivisia.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Olet etsimämme henkilö, kun olet luonteeltasi motivoitunut ja ratkaisukeskeinen, tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Edellytämme AMK-tasoista, esimerkiksi tradenomin tai sosionomin tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsiksi ja englanniksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elina Kuosmanen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkona 11.11.2020 klo 14-15.00 sekä maanantaina 16.11.2020 klo 13.30-14.00 numerosta 050 3692773.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään keskiviikkona 25.11.2020.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399257
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elina Kuosmanen (elina.kuosmanen (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0503692773
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa