(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisijoita lakisääteiseen työtapaturmien vahinkokäsittelyyn
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä etsimämme positiivinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen? Etsimme korvausratkaisijoita lakisääteisten työtapaturmavahinkojen käsittelyyn. Tehtäviä on avoinna ammatillisen kuntoutuksen, ammattitautien ja yrittäjien tapaturmavahinkojen vahinkokäsittelyssä. Kaikissa tehtävissä vastuunamme on varmistaa kanssamme asioivien työtapaturma-asiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Puhelin on yksi päätyövälineistämme, mutta palvelemme asiakkaitamme myös muissa kanavissa. Omaat ensiluokkaiset asiakaspalvelutaidot ja hoidat haastavimmatkin asiakastapaukset laadukkaasti maaliin. Sinulla on työtapaturma-asioiden ratkomisessa tarvittavaa oppimis-, päätöksenteko- ja ongelmanratkaisukykyä ja asiakkaiden yksilöllinen auttaminen on sinulle sydämen asia.

Työtapaturmavahinkojen osastolla vastataan vuosittain yli 30 000 asiakaspuheluun ja maksetaan asiakkaille yli 90 000 yksittäistä korvausta. Tehtävä on työtapaturmakäsittelyn monipuolinen näköalapaikka. Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus ja haluamme mitata tätä kaikissa asiakaskohtaamisissa.

Ammatillisen kuntoutuksen ja ammattitautien vahinkokäsittelyn tehtävät ovat vakituisia ja yrittäjien vahinkokäsittelyyn liittyvä tehtävä on määräaikainen 30.10.2020 saakka.

Avoinna olevissa tehtävissä:

- teet vaativaa korvauskäsittelyä työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisesti
- palvelet asiakkaitamme ensisijaisesti puhelimitse, mutta myös muissa kanavissa
- toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien (esim. hoitolaitokset) kanssa
- laadit ja perustelet korvauspäätökset itsenäisesti

Hakijalta odotamme

Työssä menestymiseksi tarvitset ammattikorkeakoulutasoisen koulutuksen, esimerkiksi tradenomin tai hoito-/sosiaalialan koulutuksen. Aikaisempi kokemus vakuutusalalta sekä ruotsin ja englannin kielen taito ovat eduksi. Tärkeintä on kuitenkin erinomaiset asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot, itsenäinen ja rohkea työote sekä halu oppia uutta.

Odotamme sinulta
• erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
• innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön
• päätöksentekokykyä, joustavuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja
• erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissa ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Länsi-Pasilassa ja meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kirsi Flyckt, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse to 23.1.2020 klo 12-13 ja ke 29.1.2020 klo 12-13 numerosta 040 750 4459.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 2.2.2020.