Korvausratkaisijoita ajoneuvovahinkoihin Ouluun tai Helsinkiin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Tehtävän kuvaus
Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Fennian toimialaan kuuluvat kaikki lakisääteiset ja vapaaehtoiset vahinkovakuutukset, joita se tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille. Fennian vahinkopalveluissa toimii yhteensä yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista.

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä?

Vahvistamme ajoneuvovahinko-osastoa kolmella vakituisella korvausratkaisijan työtehtävällä.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian ajoneuvovahinkotiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa ajoneuvovahinkoasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Vaativan puhelinasiakaspalvelun lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tehtävässä palvelet kotitalous- ja yritysasiakkaita. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten autokorjaamoiden, vahinkotarkastuksen sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivin ratkaisu. Haemme motivoitunutta, oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeistä sekä iloista ja positiivista asennetta, jolla tuot hyvää energiaa tiimiimme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Tehtävään edellytetään vähintään merkonomin tutkintoa.

Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta katsomme eduksi englanninkielen osaamisen. Vähintään yhdeltä valitulta henkilöltä edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista ruotsinkielen taitoa.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja jatkuvasti mielekkäät työtehtävät.

Työskentely tapahtuu Helsingissä Fennian pääkonttorissa Pasilanportissa tai Oulussa Fennian toimistolla kaupungin keskustassa. Molemmissa tiimeissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ilmoita hakemuksessasi oletko kiinnostunut työskentelemään Helsingissä vai Oulussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin palvelupäällikkö Panu Stromberger, puh 040-571 9373, tiistaina 12.10.2021 klo 9:00 – 10:00 ja torstaina 14.10.2021 klo 10:00 - 11:00. Mikäli haet Ouluun, ota yhteyttä palvelupäällikkö Kirsi Harriin, puh. 040-357 5698, maanantaina 11.10.2021 klo 12:00 – 13:00 ja torstaina 14.10.2021 klo 10:00 – 11:00.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 31.10.2021.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508455
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kirsi Harri (kirsi.harri (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0403575698
  • Sijainti: Uusimaa, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa