(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisijoita ajoneuvovahinko-osastolle Ouluun
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Tehtävän kuvaus
Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Fennian toimialaan kuuluvat kaikki lakisääteiset ja vapaaehtoiset vahinkovakuutukset, joita se tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille. Fennian vahinkopalveluissa toimii yhteensä yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista.

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt ajoneuvovahinko-osastolle Ouluun tehokkaan työotteen omaavia korvausratkaisijoita. Avoinna on yksi vakituinen tehtävä ja 1-3 tuntityötehtävää. Tuntisopimukset ovat voimassa määräajan, 31.12.2020 saakka ja ne ovat mahdollisia suorittaa esim. opintojen ohessa.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian ajoneuvovahinkotiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa sähköisesti asioivien ajoneuvovahinkoasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Puhelinasiakaspalvelun lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tehtävässä palvelet pääsääntöisesti kotitalousasiakkaita. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten autokorjaamojen kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivin ratkaisu. Haemme motivoitunutta, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta, jolla tuot hyvää energiaa tiimiimme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Hakijalta edellytämme AMK -tasoista, esimerkiksi tradenomin tutkintoa. Voit olla opiskeluvaiheessa vielä myös.

Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsin ja englannin kielellä.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja jatkuvasti mielekkäät työtehtävät.

Työskentely tapahtuu Oulun keskustassa sijaitsevassa konttorissamme ja meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. 

Työ alkaa viimeistään 1.9.2020.

Mainitse hakemuksessasi haetko vakituista vai määräaikaista tehtävää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kirsi Harri, puh 040-357 5698, maanantaina 6.7.2020 klo 12:00 - 14:00 ja tiistaina 7.7.2020 klo 9:00 - 11:00.

Pyrimme löytämään sopivat henkilöt mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae tehtävää kuitenkin viimeistään keskiviikkona 8.7.2020.