Korvausratkaisija
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Etsimme nyt korvausratkaisijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka.

Korvausratkaisijana olet osa loistavaa Fennian vapaaehtoisten henkilövakuutusten korvauskäsittelytiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa yksityis- ja yritysasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Päiväsi koostuvat eri palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, heittäytymistä eri tilanteisiin ja nopeaa oppimiskykyä. Hakijalta edellytämme AMK -tasoista tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös englannin kielellä.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissa ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Kuopion ytimessä (Puijonkatu 19/Vihtori) ja meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Patrick Kasurinen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ma 10.2. klo 13:00-14:00 ja ke 12.2. 15:00-16:30 numerosta 0401830503. Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään to 20.2.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338208
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Patrick Kasurinen (patrick.kasurinen (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0401830503
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo, Kuopio, Pohjois-Savo, Kuopio, Pohjois-Savo