(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisija
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä etsimämme positiivinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Löytyykö sinulta päätöksentekokykyä sekä innostunutta ja aktiivista asennetta vaativienkin tapausten ratkomiseen? Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia etkä epäröi pistää itseäsi likoon ratkoessasi asiakkaiden haasteita. Työssäsi korvausratkaisijana olet asiakasta lähellä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja olet innostunut ja positiivinen asiakaspalvelutilanteissa.

Haemme nyt pääkonttoriimme Helsinkiin Omaisuusvahingot- yksikköön yhtä vakituista korvausratkaisijaa ja yhtä määräaikaista korvausratkaisijaa (31.12.2020 asti).

Korvausratkaisijana olet osa loistavaa Fennian Rakennusvahinkopalvelut tiimiin kuuluvaa Yritysten omaisuusvahinkoja käsittelevää ryhmää, jonka päätehtävänä on varmistaa yritys- ja yrittäjä-asiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi hyödyntäen. Puhelinasiakaspalvelun lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, joustavuutta, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön, heittäytymistä eri tilanteisiin ja nopeaa oppimiskykyä.

Hakijalta edellytämme tradenomin tai vastaavan tasoista tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja ja tuottamaan kirjallista aineistoa myös ruotsin ja englannin kielellä.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissa ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Länsi-Pasilassa ja meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusvahinkopalvelupäällikkö Petri Ojala, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse to 9.1 klo 14:30-15:30 ja ke 15.1. klo 12:30-13:30 numerosta 010 503 5978.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 19.1.2020 mennessä.