(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisija vastuuvahinkoihin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tuloksentekijä, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Löytyykö sinulta päätöksentekokykyä sekä innostunutta ja aktiivista asennetta vaativienkin tapausten ratkomiseen? Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia etkä epäröi pistää itseäsi likoon ratkoessasi asiakkaiden haasteita. Työssäsi korvausratkaisijana olet asiakasta lähellä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja olet innostunut ja positiivinen asiakaspalvelutilanteissa.

Haemme nyt korvausratkaisijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2020 asti pääkonttoriimme Helsinkiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vastuuvahinkojen parissa. Pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi ja juridista pohdintaa hyödyntäen.

Odotamme sinulta

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön, heittäytymistä eri tilanteisiin ja nopeaa oppimiskykyä.

Sopiva koulutustausta tehtävään on tradenomin tai vastaavan tasoinen koulutus. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi).

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen? Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti
- mahdollisuuden kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi tai syventää osaamistasi ammattitaitoisen työyhteisön tuella
- joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä
- monipuoliset henkilöstöedut.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive sekä tiedot suosittelijoista. Haethan tehtävää 13.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mia-Maaria Koivula, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse torstaina 9.12. klo 14-15 ja torstaina 12.12. klo 12-13 välillä.