Korvausratkaisija omaisuusvahinkoihin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa Vaasaan tai Pietarsaareen. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 29.8.2022 saakka. Korvausratkaisijana olet osa Fennian omaisuusvahinkotiimiä ja pääset hoitamaan monipuolisia vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimissä käsitellään kaikkia kotitalouksissa tapahtuvia omaisuus- ja eläinvahinkoja. Tehtävässä palvelet yksityisasiakkaita monikanavaisesti, mm. puhelimitse ja eri sähköisten kanavien kautta.

Hakijalta odotamme

Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tämä tehtävä on erittäin monipuolinen, joten sinulla tulee olla itsenäistä päätöksentekokykyä, mutta toisaalta myös joustavuutta, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön. 

Tehtävään sopiva koulutustausta on esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä myönteinen asenne asiakaspalvelutyöhön. Saat onnistumisen kokemuksia, kun löydät parhaat etenemistavat ja ratkaisut asiakkaan tilanteeseen ja asiakas antaa hyvää palautetta. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsiksi ja englanniksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Meidän tiimissämme oikeudenmukainen ja kyvykäs esihenkilö koetaan erittäin merkitykselliseksi asiaksi ja henkilöstökyselyn mukaan tämä myös toteutuu meillä hyvin, kuten myös työpaikan vahva yhteishenki. Meillä tiimit puhaltavat aidosti yhteen hiileen, meillä uskalletaan pyytää apua ja osaamme sitä myös antaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän omaisuusvahinkojen parissa. Meille erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja kehittäminen ovat sydämen asioita. Tässä tärkeässä tehtävässä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen konkreettisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Me uskomme, että työhyvinvointi ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä ja Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla. Me uskomme, että osaavan, hyvinvoivan ja motivoituneen henkilöstön avulla varmistamme tulevaisuuden kilpailukykymme muuttuvassa maailmassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katarina Anderssén, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ke 15.9. klo 14-15 tai ti 21.9. klo 10-11 numerosta 050 412 0477. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme sopivan kandidaatin löytyessä nopeastikin, joten hakemus kannattaa jättää heti. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, hakemuskirje, palkkatoive sekä tiedot suosittelijoista.

Tehtävässä edellytetään erityistä luotettavuutta ja tulemme tarkistamaan luottotiedot tehtävään valittavalta henkilöltä.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498935
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Katarina Anderssén (katarina.anderssen (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0504120477
  • Sijainti: Vaasa, Pohjanmaa, Pietarsaari, Pohjanmaa