Korvausratkaisija omaisuusvahinkoihin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan. Korvausratkaisijana olet osa Fennian omaisuusvahinkotiimiä ja pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi hyödyntäen. Tehtävässä palvelet yksityisasiakkaita monikanavaisesti, mm. puhelimitse ja eri sähköisten kanavien kautta. 

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Olet etsimämme henkilö, kun olet työskentelytavoiltasi motivoitunut, tehokas ja ratkaisukeskeinen, tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Työssä menestymiseen tarvitset esimerkiksi tradenomin koulutuksen. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsiksi ja englanniksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän omaisuusvahinkojen parissa, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti. Pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi hyödyntäen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katarina Anderssén, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse 14.1. klo 10-11 numerosta 050 412 0477. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme sopivan kandidaatin löytyessä nopeastikin, joten hakemus kannattaa jättää heti. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, hakemuskirje, palkkatoive sekä tiedot suosittelijoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412137
  • Tehtäväalue: Vakuutus, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Katarina Anderssén (katarina.anderssen (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0504120477
  • Sijainti: Vaasa, Pohjanmaa