(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisija omaisuusvahinkoihin, Pietarsaari
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävänkuvaus

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tuloksentekijä? Onko sinulla päätöksentekokykyä sekä innostunut ja aktiivinen asenne vaativienkin tapausten ratkomiseen? Työssäsi korvausratkaisijana olet asiakasta lähellä ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Olet innostunut ja positiivinen etkä epäröi tarttua puhelimeen. 

Fennian vahinkopalveluissa yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista palvelee suomalaisia kotitalouksia, yrittäjiä ja yrityksiä. Haemme joukkoomme korvausratkaisijaa omaisuusvahinkotiimiin Pietarsaareen vakituiseen tehtävään.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, heittäytymistä eri tilanteisiin ja nopeaa oppimiskykyä. Työssä menestymiseen tarvitset esimerkiksi tradenomin koulutuksen. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän omaisuusvahinkojen parissa, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti. Pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi hyödyntäen. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katarina Jåfs, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 7.1. klo 12-14 ja ma 13.1. klo 9-11 numerosta 050 412 0477. Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään to 16.1.2020.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, hakemuskirje, palkkatoive sekä tiedot suosittelijoista.