Korvausratkaisija, maksusitoumukset
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa vakituiseen  työsuhteeseen.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian lakisääteisten työtapaturmakorvausten maksusitoumustiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa puhelimitse asioivien työtapaturma-asiakkaiden erinomainen asiakaskokemus ja vahingoittuneen nopea hoitoonpääsy.

Maksusitoumuskäsittelyn lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tehtävässä palvelet sekä yritysasiakkaita että heidän työntekijöitään. Tämän lisäksi teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten ja FenniaHoitaja-palvelun kanssa.

 

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Olet etsimämme henkilö, kun olet luonteeltasi motivoitunut ja ratkaisukeskeinen, tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Edellytämme AMK-tasoista, esimerkiksi tradenomin tai sosionomin tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsiksi ja englanniksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Helve-Tuomainen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ke 30.6. klo 9-10 ja to 1.7. klo 15-16 numerosta 040 595 1513.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 1.8.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468797
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa