Korvausratkaisija, määräaikainen perhevapaan sijaisuus
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa perhevapaan sijaiseksi syyskuuhun 2022 asti. Korvausratkaisijana olet osa Fennian vastuuvahinkotiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa kotitalous- ja yritysasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus vaativissa vahinkotilanteissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vastuuvahinkojen parissa. Pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi ja juridista pohdintaa hyödyntäen.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Olet etsimämme henkilö, kun olet luonteeltasi motivoitunut ja ratkaisukeskeinen, tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Hakijalta edellytämme tradenomin tai vastaavan tasoista koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi). 

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Lisäksi saat käyttöösi Fennia-konsernin monipuoliset henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mia-Maaria Koivula, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse to 7.10.2021 kello 13.30-14.30 tai ke 13.10.2021 kello 14.00-15.00 numerosta 040 621 64 09.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 31.10.2021

Tehtävässä edellytetään erityistä luotettavuutta ja tulemme tarkistamaan luottotiedot tehtävään valittavalta henkilöltä.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511224
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa