Korvausratkaisija henkilövahinkoihin
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt yhtä uutta asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa joko Helsinkiin tai Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian vapaaehtoisten henkilövakuutusten korvauspuolen työryhmää, jonka päätehtävänä on varmistaa monikanavaisesti asioivien yksityis- ja yritysasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Olet etsimämme henkilö, kun olet motivoitunut ja ratkaisukeskeinen, tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tai sosionomin tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa joko Helsingin Pasilassa tai Savon sydämessä Kuopiossa torin laidalla erinomaisten lounaspaikkojen välittömässä läheisyydessä. Työryhmissämme vallitsee erinomainen yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Patrick Kasurinen (p. 0401830503), jonka tavoitat parhaiten puhelimitse torstaina 29.4.2021 kello 15-17 ja Otso Sandberg (p. 0405058340), jonka parhaiten tavoitat torstaina 6.5.2021 kello 13-15.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään perjantaina 7.5.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446959
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Kuopio, Pohjois-Savo