Korvausratkaisija, Henkilövahingot, Kuopio
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Meillä Fennialla on käynnissä monivuotinen uudistamisohjelma, Tulevaisuuden Fennia. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan ja uudistustyömme ammentaa näistä juurista. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Elämä on tehty elettäväksi. Siksi on Fennia.

 

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt asiakaslähtöistä korvausratkaisijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian vapaaehtoisten henkilövakuutusten korvauspuolen työryhmää, jonka päätehtävänä on varmistaa monikanavaisesti asioivien yksityis- ja yritysasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Olet etsimämme henkilö, kun olet motivoitunut ja ratkaisukeskeinen, tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä. Edellytämme AMK-tasoista, esimerkiksi tradenomin tai sosionomin tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Savon sydämessä Kuopiossa torin laidalla erinomaisten lounaspaikkojen välittömässä läheisyydessä. Konttorillamme vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Patrick Kasurinen (p. 0401830503), jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 12.10. klo 14-16, to 21.10. klo 16-18 ja pe 29.10. 13-15.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 31.10.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509024
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Patrick Kasurinen (patrick.kasurinen (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0401830503
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo