(Poistunut julkaisusta)

Korvausratkaisija, Fennia
Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Oletko sinä asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Fennialle korvausratkaisijoita vakituiseen työsuhteeseen. Vakituisten henkilöiden lisäksi haemme myös kahta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat marraskuun puolessa välissä ja työsuhde solmitaan suoraan Fennian kanssa. Puhelintyö sijoittuu arkisin klo 9-17 välille.

Korvausratkaisijana tulet olemaan osa loistavaa Fennian lakisääteisten työtapaturmakorvausten puhelinasiakaspalvelutiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa puhelimitse asioivien työtapaturma-asiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Puhelinasiakaspalvelun lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tehtävässä palvelet sekä yritysasiakkaita että heidän työntekijöitään. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten hoitolaitosten kanssa.

Mitä toivomme uusilta korvausratkaisijoiltamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, heittäytymistä eri tilanteisiin ja nopeaa oppimiskykyä. Hakijalta edellytämme AMK -tasoista tutkintoa. Pääsääntöisesti tehtävässä palvelet asiakkaita suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös englannin kielellä.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä pääset osaksi kasvuhaluista ja energistä työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissamme ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Länsi-Pasilassa ja tämän lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä tukea liikuntaharrastuksiin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian! Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluna, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme valinnassa mahdollisimman pikaisella aikataululla. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Ann-Marie Rosenlundiin 050 4398 692 ti-to 10-13 välillä.