(Poistunut julkaisusta)

Korvauspalvelun esikäsittelijöitä Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Palvelumme kasvaessa haemme nyt Tampereelle määräaikaisiin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin

Korvauspalvelun esikäsittelijöitä.

Tehtävät

Esikäsittelijän tehtävä pitää sisällään eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä sekä puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Tehtävään kuuluu mm.
- yhteissähköpostin hoitaminen
- hakemusten kohdistaminen työnjakolistojen mukaisesti
- epäselvän postin käsittely
- laskujen maksaminen
- asiakaspalvelu puhelimitse

Odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, joka on palvelu- ja tiimihenkinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä on työotteeltaan ripeä, tarkka ja itsenäinen. Tehtävä edellyttää kykyä oppia nopeasti uusia asioita ja halua kehittyä. Työ on ns. taustatyötä sekä päätetyöskentelyä, joten arvostamme hyviä IT-taitoja. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Englannin ja ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työn dynaamisessa ympäristössä, osana tiimiä. Tehtävä on sopimuksen mukaan kokoaikainen (37,5 h/vko + kiky-pidennys 0,5h) tai osa-aikainen (15-37,5 h/vko + kiky-pidennys). Työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.12.2018 asti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakuaika päättyy 29.4.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä haastattelemme hakijoita jo mahdollisesti hakuajalla.

Tiedot
Haku päättyy: 29.4.2018, haethan tehtävää heti
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen työsuhde 31.12.2018 asti
Työaika: Koko- tai osa-aikainen sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Tampella, Tampere
Lisätiedot: pekka.laitila@op.fi tai opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27691&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.