(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt korvausneuvojia ajoneuvo-, henkilö- ja omaisuuskorvausten pariin LähiTapiola Pirkanmaan Tampereen toimistolle vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti – arkisin työvuoroja on klo 8 ja 17 välillä.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä

  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin

  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta

  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

  • Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme
Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvauspäällikkö Aleksi Koivunen puh. 050 572 7817, aleksi.koivunen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.