Korvausneuvojia vakuutusliiketoiminnan palveluihin
LähiTapiola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Oletko sinä tuleva elämänturvaajakollegamme vakuutusliiketoiminnan palveluihin?

Etsimme joukkoomme LähiTapiolan henkilökorvauksiin korvausneuvojia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät sijaitsevat Espoossa, mutta myös etätyö on osittain mahdollista.

Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa asiakkaillemme monikanavaisesti. Elämänturvaajana tehtävänäsi on palvella asiakkaita kaikissa palvelukanavissamme. Tehtävä sisältää korvausasioiden kokonaisvaltaista hoitamista alusta loppuun: henkilökohtaista asiakaspalvelua puhelimessa ja verkossa, vahinkoilmoituksien vastaanottamista, korvauksien ja laskujen maksua sekä päätöksien kirjoittamista. Puhelinpalvelumme on auki arkisin 8.00-18.00 sekä myös lauantaisin 9-15.

Arvostamme jo hankittua korvauspalveluosaamista sekä käytännön kokemusta asiakaspuhelinpalvelutyöstä. Muita tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat

  • Empaattinen, positiivinen ja asiakaskeskeinen palveluasenne
  • Kyky tehdä nopeatempoista työtä, jossa tehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Aktiivinen, innostunut ja vastuuntuntoinen työskentelyote
  • Rohkeus ja kyky itsenäiseen päätöksentekoon sekä halu oppia uutta
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky
  • Ruotsin kielen taito on iso plussa

Tarjoamme

Työntekijänämme sinulla on alkuperehdytyksen lisäksi myös myöhemmin erinomainen mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi. Vakuutusalan TES:n mukainen alkupalkka on 2.235 €/kk. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään, kuten ateriaetu, tapaturmavakuutus 24/7 ja laajennettu työterveyshuolto. Elämänturvayhtiössämme tehdään merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämänturvan edistämiseksi. Tässä emme voisi onnistua ilman osaavaa ja hyvinvoivaa henkilöstöä, josta haluamme pitää hyvää huolta. Viemme elämänturvakulttuuria eteenpäin intohimoisesti, rohkeasti ja hyväntahtoisesti ja arvomme näkyvät jokapäiväisessä arjessa.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat Niko Tapanainen puh. 0408212086, Vilma Stick puh. 0443556685 tai Ulla Nikkilä p. 0408268776. Varmimmin tavoitat meidät arkisin klo 8-9 tai klo 14 jälkeen.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.9. mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat mahdollisimman nopeasti. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot