(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työskentelyä? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden vapaaehtoisten vakuutusten henkilövahinkotiimeihin Tampereelle. Työsuhde alkaa 13.8.2018.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilökorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätökset.

Odotamme

Odotamme sinulta, että olet ulospäin suuntautunut, pystyt toimimaan luontevasti asiakasrajapinnassa puhelimitse sekä muiden sähköisten viestimien kautta ja opit nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on erinomainen. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja sinulla hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot.

Toivomme sinulta lisäksi:

- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

- kaupallista koulutustaustaa

- sujuvia IT taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa 13.8.2018 ja kestää 31.8.2019 asti. Työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.7.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilöt sopivien löydyttyä.

Tiedot

Haku päättyy: 29.7.2018. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Työ alkaa: 13.8.2018

Työsuhteen kesto: Kokoaikainen ja määräaikainen 31.8.2019 asti

Työaika: 38h/vko

Työpaikan sijainti: Tampere

Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28185&jc=1

Lisätietoja: paula.kirjavainen@op.fi