(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Haemme OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimiin Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen kokoaikaisia

KorvausneuvojiaTehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilökorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätökset.Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työskentelyä? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme sinulta, että olet tehokas, ulospäinsuuntautunut, pystyt toimimaan luontevasti asiakasrajapinnassa puhelimitse sekä muiden sähköisten viestimien kautta ja opit nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on erinomainen. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja sinulla hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot.

Toivomme sinulta lisäksi:

- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

- kaupallista koulutustaustaa

- sujuvia IT taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa 11.6.2018 ja kestää 30.9.2018 asti. Työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilöt sopivien löydyttyä.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27921&jc=1Tiedot

Haku päättyy: 27.5.2018. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Työ alkaa: 11.6.2018

Työsuhteen kesto: määräaikainen 30.9.2018 asti

Työaika: kokoaikainen, 38 h/vko

Työpaikan sijainti: Tampere

Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy

Lisätietoja: paula.kirjavainen@op.fi, opset.rekrytointi@op.fi

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27921&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.